14 Şubat 2012 Salı

EKMEK İÇİ ( KÖFTELİK )

Köfte yapmak için robota çektiğiniz ekmek içini sakın atayım demeyin !
Bayatlayan ekmek içinizi de sakın atayım demeyin !
Çünkü artık onları buzdolabı poşetine koyup hemen difrize gönderebiliriz. Bir daha ki köfte yapımında hazır sizi bekliyor olacak. 



Kolay Gelsin...


4 yorum:

  1. harikasın canım benim.böyle devam et olurmu :d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devam etmeye bütün gayretimle çalışıyorum :)) sende takip etmeye devam et ...

      Sil
  2. aa süpermiş bunu bilmiyordum bak öğrendiğim iyi oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yemek yaparken en zor olan ne yapacağınıza karar vermektir ve daha sonrada basit ama el oyalayan malzemelerdir. Bu durumda hazırda olunca değme keyfime :))

      Sil