28 Şubat 2013 Perşembe

YOĞURTLU KEREVİZ (MEZE)

          Kerevizle hayatta arası olmayan ben, bu tarifle çiğ kereviz yer oldum. Kesinlikle tavsiye ediyorum çok ama çok sağlıklı ve lezzetli.


Malzemeler

1 küçük kereviz (büyükse yarısı)
5-6 yemek kaşığı yoğurt
2 diş sarımsak
yarım çay bardağı kıyılmış ceviz
Çay kaşığının ucuyla tuz azıcık :)

Yapılış Aşaması

Kerevizin kabuğunu soyun ve rendeleyin. Sarımsakları rendeleyin. Cevizi robotta kıyın ve bütün malzemeyi yoğurtla karıştırın. Süslemek isterseniz cevizi üzerinde kullanın yerken karıştırın.



                                                                                                    Afiyet Olsun...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder